Op 26 juli staat het zevende seizoen van Orange is the New Black op Netflix. Afgelopen najaar werd al bekend gemaakt dat dit het laatste seizoen van deze ‘originele’ Netflix Original zou worden.

In 2013 was ‘OITNB’ een van de eerste Netflix Originals, inmiddels kunnen we de streamingservice niet meer zonder eigen producties voorstellen. Een compleet nieuw seizoen dat in een keer gelanceerd werd was toen ook nog iets bijzonders. Inmiddels kunnen we vrijwel iedere vrijdag genieten van een nieuw seizoen van een Netflixserie en is er zelfs een eerste Nederlands/Belgische productie.

Helaas hebben ook Netflixseries niet het eeuwige leven en dus moeten we over twee maanden afscheid nemen van Orange is the New Black. Ter promotie van het laatste seizoen zien (en horen) we de cast van de serie de bekende titelsong van de show – You’ve Got Time van Regina Spektor – zingen.