Vandaag is bekend geworden dat de langverwachte OPPO Reno 10x Zoom beschikbaar is om te pre-orderen via ondermeer T-Mobile, MediaMarkt, Coolblue, Belsimpel en Mobiel.nl. Bestel je deze nieuwe smartphone voor donderdag 6 juni, dan ontvang je ook nog een gratis OPPO ScreenCare service t.w.v. 200 euro! Erg handig natuurlijk maar ook weer geen absolutemusthave, het voorscherm van de OPPO Reno 10x Zoom is namelijk voorzien van Gorilla Glass 6, dus je moet wel echt je best doen om dat kapot te krijgen. Mocht jij hier toch in slagen, dan heb je met de OPPO ScreenCare service de garantie om gratis eenmalig het voorscherm en/of achterzijde van je nieuwe telefoon te vervangen.

Waarom ook jij de Reno 10x Zoom aan wil schaffen?

1. Fotografie en 10x Hybrid Zoom

De Reno 10x Zoom beschikt over een triple-camera met een 48MP HD primaire lens, een 8MP ultra-groothoek lens en een 13MP telefoto lens, zelfs op lange afstand kunnen er foto’s gemaakt worden van bijzonder hoge kwaliteit. De 3 camera’s werken synchroon om hun respectievelijke functies te versterken en optimaliseren waardoor 10x Hybrid Zoom mogelijk is. Daarnaast maakt de Reno 10x Zoom gebruik van dubbele optische beeldstabilisatie (OIS) voor de hoofdcamera voor foto’s van hoge kwaliteit op ieder gewenst moment.

En als dat nog niet genoeg is, naast de 10x Hybrid Zoom kan je ook 60x digitaal inzoomen.

voorbeeld-10x-zoom
Een mooi voorbeeld van de 10x Hybrid Zoom; waanzinnig scherp!