DS Automobiles Nederland heeft een primeur te pakken met de DS 3 Crossback: als eerste automotive partij maakt dit model het mogelijk om met je stem een proefrit te plannen via de Google Assistant. Het is een unieke ervaring die het proces van het plannen van een proefrit versimpelt door slim gebruik te maken van de nieuwste voice technologie én de Google Transaction API, hetgeen uiteindelijk gerealiseerd is i.s.m. Greenhouse Conversational en MediaCom.

Voice assistants

Voice assistants worden met name gebruikt vanuit gemak, wat ook de drijfveer is achter de snelle wereldwijde adoptie. Voice is namelijk in staat om op bepaalde momenten in het dagelijks leven een toegevoegde waarde te creëren. Denk bijvoorbeeld aan autorijden, waarbij je je handen en ogen gebruikt om niet te worden afgeleid van de weg. Voice is dan dus dé oplossing.

Maar ook het aankoopproces bevat momenten waarbij voice van toegevoegde waarde kan zijn. Dat proces wil je niet vertragen of onderbreken door het invullen van saaie formulieren, hetgeen vaak het geval is bij het plannen van een proefrit. Dit zou makkelijker moeten kunnen voor een consument. De oplossing? Een unieke voice toepassing voor de Google Assistant die met een vloeiende dialoog een proefrit voor je plant bij een DS Store of DS Salon naar keuze voor de nieuwe DS 3 Crossback.

ds3
De DS 3 Crossback; een premium compacte SUV.