Het KNMI heeft code oranje afgegeven voor de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Voor de overige provincies geldt code geel. Het betekent dat we rekening moeten houden met noodweer. We kunnen zeer zware regenval en hagel verwachten in combinatie met zware windstoten.

LIVE BLOG #codeoranje #storm

We volgen de berichten op social media met #codeoranje en #storm op de voet. Tot zover lijkt er nog niet veel aan de hand en er wordt al gegrapt dat de storm rondom code oranje is gaan liggen. Aangezien het KNMI de waarschuwingen nog niet heeft ingetrokken, is de kans groot dat het bar slechte weer er nog aan moet komen. Blijf deze live blog volgen voor de laatste updates over de storm en de inhakers op Twitter!

19.25u: Het KNMI heeft code oranje verlengd tot 22.00u. Dit geldt in ieder geval voor de provincies Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Voor de andere provincies blijft vooralsnog code geel gelden.

19.15u: Onweer bereikt westen van Zeeuws-Vlaanderen. De buien breiden zich de komende uren uit en het kan ook flink gaan hagelen.

19.07: Storm bereikt Zeeland: De storm bereikt bijna Zeeland.

18.30u: Noodweer in Frankrijk: in Frankrijk heeft het noodweer gezorgd voor flinke regenval en heftige onweersbuien, met windstoten tot 89 km/u.

18.00u: Avondvierdaagses afgelast: op veel plekken in het land is de avondvierdaagse vanavond afgelast in verband met het voorspelde noodweer.

Albert Heijn haakte eerder vandaag al in op de slechte weersvoorspellingen…..