Eens in de paar maanden je t-shirts wassen? Dat klinkt nogal ongeloofwaardig en ook wel een beetje vies toch? Toch komen er steeds meer initiatieven op de markt van producenten met kleding die je lang kunt dragen zonder te wassen. En, heel belangrijk, zelfs na weken loop je nog met een fris t-shirt rond, want het gaat niet stinken. Hoe dat kan? Door materialen te gebruiken die veel langer fris blijven bijvoorbeeld. Zo produceert startup Unbound Merino wollen reiskleding die wekenlang gedragen kan worden zonder dat je het hoeft te wassen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Toronto bound & looking for the best espresso? Look for the red lid from @fahrenheitto, tell them Unbound sent you ☕️ ???? . . . #torontocoffee #unboundmerino #travelclothes #coffeeaddicted #travelhacker

Een bericht gedeeld door Unbound Merino (@unboundmerino) op