Hoewel de beurs nog in volle gang is, is het aankondigingsgedeelte met presentaties van grote gamebedrijven als Bethesda, Microsoft en Square Enix inmiddels voorbij. Het was een E3 met weinig hardware en juist veel remakes. Dit waren de tien grootste aankondigingen van E3 2019.

1. Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077, van The Witcher-studio CD Projekt Red, is weliswaar niet op E3 2019 aangekondigd, een van de grootste aankondigingen en verrassingen ging wel over deze enorm gehypte game. In een zeer indrukwekkende trailer was aan het einde te zien dat niemand minder dan Keanu Reeves in het spel te zien zal zijn. Nu was dat al een toffe aankondiging, zeker na een geweldige trailer, maar dat de John Wick-acteur daarna doodleuk het podium op kwam lopen en een grappig onderonsje had over wie er allemaal ‘breathtaking’ waren, dat was wel een van de meest memorabele momenten van deze E3. 16 april 2020 moet Cyberpunk 2077 verschijnen.