Ben je toe aan een nieuwe auto. En wil je niet de hoofdprijs betalen? Goed nieuws, tot 30 juni 2019 ontvang je bij Renault tot wel 3.700 euro extra voordeel op de voorraadmodellen van het Franse merk.

Van de Renault TWINGO tot de Renault CLIO en van de Renault CAPTUR tot de Renault ESPACE. Ze zijn allemaal beschikbaar. En ook de Renault MÉGANE, SCÉNIC en ZOE komen voorbij in verschillende uitvoeringen.

De voorraad van Renault

Renault haalt dus de bezem door de voorraad. En heeft daarvoor een mooie actiesite in het leven geroepen. Via voorraad.renault.nl zie je het complete aanbod. Je kan daar eenvoudig filteren op prijs, model, brandstof, versnellingsbak, enz. Op het moment van schrijven zijn er nog ruim 700 modellen beschikbaar.

Goed om te weten!

Het commercieel aanbod van deze actie geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. Deze dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt tot en met 30 juni 2019 uit deze selectie van voorraadmodellen.

Wees er snel bij.

Bekijk hier het complete aanbod van Renault