BMW is meer en meer een technologiebedrijf aan het worden. Dat betekent ook dat er niet langer wordt gesproken over toekomstige voertuigen (auto’s dus) maar praten we over een volgende generatie mobiliteit oplossingen. Ze zien er dan bij BMW nog wel uit als een auto maar technologisch zitten we echt op een andere planeet. Wat blijft is de signatuur van BMW. Waar andere merken het vaak zoeken in futuristische studiemodellen ver weg van de huidige werkelijkheid zoekt BMW nog steeds naar herkenbaarheid. En dat levert ‘mindblowing’ ontwerpen op waar iedere autoliefhebber nog steeds verliefd op wordt techno-geeks voor op de banken gaan.

BMW VISION M NEXT

Als je dat allemaal een beetje bij elkaar weet op te tellen krijg je als resultaat de BMW VISION M NEXT. En om in de context te blijven, een volgende generatie mobiliteit oplossing die nog steeds herkenbaar is als een echte BMW. Ontworpen vanuit de filosofie dat bestuurders van dit soort voertuigen kunnen kiezen of ze zelf rijden of zich laten rijden. BMW wil met de VISION M NEXT vooral laten zien hoe rijplezier in de toekomst kan worden vertaald als alles elektrisch en connected is. Een kijkje in de toekomst die veel dichterbij is als dat je waarschijnlijk verwacht.

In de zeer nabije toekomst zullen bestuurders kunnen kiezen of ze zelf rijden of zich laten rijden. Met de BMW Vision M NEXT onthult BMW zijn kijk op hoe rijplezier er in die toekomst zou kunnen uitzien voor wie het liefst zelf het stuur in handen neemt. De conceptcar biedt een voorproef van de geëlektrificeerde toekomst van BMW met veel meer focus op de actief betrokken bestuurder. En dat laatste is essentieel om het rijplezier ook als alles anders is te kunnen behouden.

BMW_Vision_M_NEXT_1