Met die zomerse temperaturen van de afgelopen dagen is het heerlijk om af en toe ook even verkoeling te hebben. Dat kan met een verfrissende duik in het zwembad(je), maar ook met een lekker koud biertje. Al is koud bier soms een uitdaging met temperaturen boven de 30 graden. Maar met de DL-IJsblok is lauw bier voortaan verleden tijd, waar je ook bent. Deze zomergadget houdt bier in een kratje tot wel 4 uur koel en koelt de flesjes tot zo’n 10 graden in 30 minuten. Ideaal voor op het strand, in het park of tijdens een lekkere BBQ.

IJsblok voor op je kratje

Dit ijsblok uit een speciaal ontworpen mal zorgt ervoor dat je kratje bier urenlang lekker koel blijft. Vul de mal met water, vries het in en plaats het daarna op het krat: en je hebt heerlijk koud bier! Het principe is eigenlijk heel simpel. De ijsvorm past perfect in de openingen tussen de flesjes in een bierkrat. Daardoor worden ze bedekt door een solide ijslaag, die het bier tot wel 4 uur koud houdt. Zo hoef je nooit meer lauw bier te drinken.

gekoeld-bier