Eens in de zoveel tijd gaat er een challenge viral en iedereen wil eraan meedoen. Zo ook bij de #BottleCapChallenge. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een fles met een dop en een camera.

Het begon allemaal met taekwondo-kampioen Master Fa die op zijn Instagram een filmpje postte van de challenge waar hij via een spinning kick de dop van een flesje losschroeft en zodoende er aftrapt. In zijn post tagde hij Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Jackie Chan en Conor McGregor om hen uit te dagen.

Misschien niet heel verrassend dat mma-vechter, en rivaal van McGregor, Max Holloway als een van de eersten de challenge wist uit te voeren om daarna andere beroemdheden zo gek te krijgen.

De poging van Holloway:

View this post on Instagram

Be curious my friends! #challengeaccepted #bottlecapchallenge Passing this on to our guy @johnmayer …. hey John if you can’t complete this challenge @erlsn.acr and I decided you have to come to Hawaii after your tour and kick it with us until you complete it! ???????????? ????⚡???? ????

A post shared by Max Holloway (@blessedmma) on