Stranger Things seizoen 3 staat sinds vorige week donderdag op Netflix en dat werd groots gevierd. Met games, Lego, escape rooms en wat dacht je van een complete Nike collectie? Het is niet gek dat iedereen samen wil werken met de populaire Netflixserie, het derde seizoen is de tot nu toe populairste serie release van Netflix. In het eerste weekend keken meer dan 40 miljoen mensen naar de serie en maarliefst 18 miljoen accounts hebben het hele seizoen al gezien. Een record voor Netflix.

Het laatste bedrijf dat zich verbonden heeft aan Stranger Things? Microsoft. Degenen die het derde seizoen al (voor een deel) gezien hebben, zal het vast zijn opgevallen dat iedere computer draaide op Windows 1.0. En om de release van Stranger Things te vieren heeft Microsoft een Windows App ontworpen met nostalgische apps als Paint, Write en het originele Windows cmc prompt. Daarnaast zijn er ook kleine 8-bit spellen met hints en easter eggs, relaterend aan de show.

stranger things windows 1.0