De nieuwste Marvel film: Spider-man: Far From Home is inmiddels al een week in de Nederlandse bioscopen te zien en vertelt het verhaal van Peter Parker na Avengers: Endgame. Ben je de film al gaan zien en ben je benieuwd naar de rest van de Spider-man films, zit je nog te twijfelen en wil je eerst kennis maken met het karakter of ben je gewoon benieuwd wat we van de films vinden? Lees verder want hier volgt een lijst van alle Spider-man films van meest middelmatig naar best (want echt slechte Spider-man films zijn er niet).

8. The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Geen van de Spider-man films zijn onkijkbaar slecht, er zijn goede momenten te vinden in elke film. Echter, komt The Amazing Spider-man 2 veruit het slechtste uit de verf. Te veel plotlines en een verhaal dat ongefocust en rommelig aanvoelt, aangevuld met een geweldige cast en special effects. Het resultaat: heel middelmatig. Een beetje alsof je een 5.5 haalt op een toets, je hebt het gehaald, maar er zat zoveel meer in. De perfecte film om ondertussen wat op je telefoon te zitten rommelen. Ze hadden in ieder geval wel de ballen om aan het eind van de film een belangrijk karakter te laten sterven, dat moet ik ze wel geven.