Dit is zonder twijfel de best uitziende en meest realistische Formula 1 game ooit. En bijkomend voordeel, je hoeft geen Max Verstappen te zijn om de game goed te kunnen spelen.

F1 2019

Formule 1 fans mogen blij zijn dat F1 2019 nu al (sinds 28 juni) beschikbaar is, terwijl er nog een race of 12 (Silverstone van gisteren 14 juli even niet meegerekend) gereden moet worden. Voorheen kwamen de F1 games vaak uit aan richting het einde van het betreffende seizoen. Het is nu twee maanden eerder dan de vorige edities.

Het is alweer meer dan een decennium geleden dat Codemasters begon met het maken van een racegame van de koningsklasse van de autosport. Iets dat ze inmiddels geperfectioneerd hebben. Evenals Fifa is ook F1 een jaarlijks terugkerend spel. En met iedere nieuwe versie brengt uiteraard weer de nodige verbeteringen en nieuwe elementen met zich mee. Dat is ook dit jaar niet anders.

Nieuwe toevoegingen

Met de nieuwste editie van de Codemasters F1 game hebben spelers de beschikking over de nieuwste toevoegingen zoals: het 2018 FIA Formula 2 Championship, een nieuwe Career Mode met driver transfers en klassieke racebolides waaronder: de Lotus 72D uit 1972, de McLaren MP4/4 uit 1988, en de Red Bull RB6 uit 2010. De meer competitieve gamers kunnen hun hart ophalen met de integratie van de F1 New Balance Esports Series in de game.