De afgelopen 48 uur verliepen op social media gebied niet geheel vlekkeloos voor KLM. De social afdeling van KLM India plaatste een nogal gevoelig bericht dat Twitter KLM India niet in dank af nam. Een bericht over borstvoeding op het Nederlandse twitteraccount zorgde voor nogal wat kritiek.

“Stoelen op de achterste rijen zijn het veiligst”

KLM India plaatste dinsdag een bericht over het kiezen van stoelen en de kans op het overleven van een crash. “Stoelen achter in het vliegtuig zijn het veiligst.” Waar je volgens de tweet beter je stoel niet uit kon zoeken? In het midden van het vliegtuig. “Volgens onderzoek van Time, het sterftecijfer is het grootst voor stoelen in het midden van het vliegtuig. Het sterftecijfer voor stoelen voor in het vliegtuig is marginaal kleiner en is het kleinst voor stoelen in het achterste gedeelte van het vliegtuig.”