In het T-Mobile 5G Field Lab is de eerste 5G verbinding met een OPPO Reno 5G smartphone tot stand gebracht. OPPO Reno 5G is de eerste werkende 5G telefoon die gelanceerd is op de Europese markt, en behaalde in de test downloadsnelheden tot 850 Mbps.

Hiermee geven OPPO en T-Mobile Nederland een spectaculair kijkje in de toekomstige mogelijkheden van 5G. Als relatieve nieuwkomer is OPPO een innovatieve speler op de Nederlandse markt. Naast een wereldwijde 5G-pionier, is het smartphonemerk toonaangevend op onder andere het gebied van smartphonefotografie, snellaadtechniek en design.

OPPO Reno succesvol

In het 5G Field Lab op het T-Mobile hoofdkantoor in Den Haag test de provider nieuwe mogelijkheden die 5G biedt. De test met de OPPO Reno 5G bereikte ongeëvenaarde downloadsnelheden tot 850 Mbps. De maximale snelheid die tot nu toe op het 4G-netwerk werd gehaald, ligt rond de 400 Mbps. Deze kwam tot stand door verschillende 4G-signalen te bundelen. Kijk hieronder de testvideo in het T-Mobile 5G Field Lab.