Een film met daarin een hoofdrol voor Oscar winnaar’s Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. Say no more! Martin Scorsese’s The Irishman is een epische film over georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika.

Frank Sheeran

Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van oorlogsveteraan Frank Sheeran (gespeeld door Robert De Niro), een oplichter en huurmoordenaar die samenwerkte met een paar beruchte figuren uit de 20e eeuw.

De film beslaat decennia en beschrijft een van de grootste onopgeloste mysteries in de Amerikaanse geschiedenis: de verdwijning van de legendarische vakbondsleider Jimmy Hoffa (gespeeld door Al Pacino). Het verhaal biedt tevens een indrukwekkende rondreis langs de verborgen paden van de georganiseerde misdaad: de interne structuur, de rivaliteit en de connecties met de politieke wereld.