Deze maand brengt Samsung de Galaxy Tab S6 uit, een nieuwe versie van de bekende Android gestuurde tablet. De S6 lijkt een hoop te verbeteren vergeleken met de vorige versie. Het motto: creativiteit en productiviteit stimuleren.

S6 verbeteringen

De S6 bevat ook nieuwe verbeteringen aan de camera, waaronder de eerste dual Ultra Wide camera op een Samsung-tablet. Met de Ultra Wide camera zijn bijvoorbeeld landschappen vast te leggen zoals wij ze met het menselijk ook zien. Vervolgens laat je met behulp van effecten foto’s er professioneler uitzien. Voor het gemak brengt Samsung ook de on-screen vingerafdrukscanner naar de S6 om veilig in te kunnen loggen.

Het scherm van de S6 is een 10,5-inch Super AMOLED-scherm, gecombineerd met vier luidsprekers van AKG en Dolby Atmos en is de tablet redelijk geschikt om op te gamen door een vrij krachtige processor. De S6 wordt niet geleverd met een ‘book cover’ style keyboard, deze is los verkrijgbaar, en is beschikbaar in de kleuren Mountain Gray en Cloud Blue. De S6 zal in de loop van deze maand in winkels verschijnen.

Galaxy Tab S6 (4)
De S Pen past comfortabel in de houder aan de achterkant.