Goed nieuws waar de echte LEGO fans al even op hebben gewacht: het augmented reality-spel LEGO Hidden Side is nu verkrijgbaar! Het is het eerste spel waarin de online en offline wereld worden gecombineerd via augmented reality.

Ieder Hidden Side-model – bijvoorbeeld een schoolbus of school – kan worden gebouwd zoals het er normaal uitziet, maar krijgt daarnaast een extra laag: de behekste versie van zichzelf. Zo biedt LEGO precies wat kinderen willen: niet alleen de fysieke uitdaging van het bouwen, maar ook nog eens een universum vol verhalen.

Augmented reality

LEGO Hidden Side bestaat uit een spannende, creatieve wereld vol spoken. Kinderen bouwen net zoals alle andere LEGO-sets eerst hun eigen wereld. Nieuw aan Hidden Side is de augmented reality-laag erna: het offline spel dat ze hebben gebouwd, brengen ze met de gratis app zelf tot leven. Zo ontstaat er een verborgen wereld vol interactieve mysteries en uitdagingen. Op dit moment zijn er acht verschillende LEGO Hidden Side-sets, waaraan regelmatig updates en spannende mysteries worden toegevoegd.

LEGO-HiddenSide
Schoolbus