Met de toevoeging van Bluetooth aan Philips Hue, maakt Signify slimme verlichting nu nog een stukje toegankelijker. Of je nu een romantisch etentje hebt met man/vrouwlief of aan het eind van de dag lekker wil relaxen. Je past nu nog eenvoudiger de sfeer in huis aan door de nieuwe generatie Philips Hue lampen met Bluetooth in de armatuur te draaien. Vervolgens is via een app de verlichting aan te passen en en te regelen.

Hue Bluetooth App

Gebruikers kunnen beginnen met 1 enkele lamp of meteen meerdere lampen via Bluetooth aansluiten en later ook nog eens naadloos upgraden naar de Philips Hue bridge. Met de Philips Hue Bluetooth app kan je in ieder geval eenvoudig de verlichting regelen:

  • Gebruik de aan/uit-knop en regel het niveau van de verlichting tot de gewenste stand.
  • Kies uit 16 miljoen kleuren of 50.000 wittinten om te toveren met licht
  • Gebruik de vooraf ingestelde scènes om de sfeer te bepalen of in te spelen op uw dagelijkse routine.
  • Regel uw verlichting met het grootste gemak – omdat meerdere gebruikers dezelfde verlichting kunnen bedienen.

Ook te bedienen met je stem

U kan uw Hue verlichting eenvoudig rechtstreeks via Bluetooth aansluiten op Alexa en de Google Assistent als u beschikt over een compatibele slimme luidspreker of scherm van Amazon Echo, Google Home of Google Nest. Vraag vervolgens Alexa (of uw Google Assistent) om uw slimme Hue lampen aan of uit te schakelen, om het lichtniveau te verlagen of verhogen, of om een bepaalde kleur of tint wit licht te selecteren.