Het is niet gek als je nog niet eerder van Bates Motel hebt gehoord. De serie is namelijk niet echt bekend in Nederland, maar dat is eigenlijk zonde. Bates Motel is namelijk echt een pareltje en ontzettend spannend. Op Netflix staan de 5 seizoenen en dat is ideaal vermaak voor wie nog een nieuwe en spannende serie zoekt om zich in te verliezen.

Prequel van Psycho

De IMDb-score is een 8,2 en dat zegt niet alles, maar wel dat de kritieken ontzettend goed zijn. Bates Motel zet je continu op het verkeerde been, laat je schrikken, is bij (veel) vlagen absurd, grijpt af en toe terug op de jaren ’60 en zit ook vol liefde. Het doet in de verte denken aan de volwassen versie van Riverdale. De serie vertelt de voorgeschiedenis van de film Psycho van Alfred Hitchcock uit de jaren ’60. Ken je de film, het boek en de personages? Dan zie je er een aantal van terug in Bates Motel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mother, are you having deja vu as well? #BatesMotel

Een bericht gedeeld door Bates Motel on A&E (@insidebates) op