Zit je altijd met jaloerse gevoelens te kijken naar Wie is de Mol? als er weer eens een opdracht komt waarbij de kandidaten gaan lasergamen? Of ben je inmiddels uitgekeken op paintball en toe aan iets nieuws? Dan zijn Virtual Reality spellen echt iets voor jou. In Amsterdam opent 1 september The VR Room en daar kun je lasergamen, VR escape rooms spelen en VR racen. De VR-toepassingen worden als “levensecht” omschreven, dus dat belooft veel goeds. Het is dan wel niet de Stranger Things VR Escape Room, daarvoor moet je naar Seoul, maar het geeft je wel de kans om een ander soort Escape Room uit te proberen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Amsterdam VR you ready? We mogen het eindelijk vertellen! Op 1 september openen wij onze nieuwe vestiging in Amsterdam. Tot snel! ???? #thevrroomnl #vryouready #amsterdam #virtualreality #ven #sloterdijk

Een bericht gedeeld door The VR Room (@thevrroomnl) op