We wisten al even dat Disney+ bezig is met een remake van Lady and the Tramp (Lady en de Vagebond) en nu kunnen we ook de eerste trailer bekijken. In tegenstelling tot eerdere remakes die in de bioscoop te zien waren, kunnen we de film straks exclusief bekijken op Disney+, vanaf 12 november beschikbaar in Nederland. De remake van The Lion King draait sinds een aantal weken in de bioscoop en is al een enorme hit. Wat anders is aan Lady and the Tramp, is dat voor deze film gebruik is gemaakt van echte dieren, alleen de monden van de hondjes zijn bewerkt.

Dit bericht bekijken op Instagram

CUTENESS ALERT: Check out this first look at the live-action Lady and the Tramp on the cover of our latest issue of “Disney twenty-three” ???? Check out our Story to find out more about all the #DisneyPlus previews in the issue.

Een bericht gedeeld door Disney D23 (@disneyd23) op