El Corazón de Sergio Ramos is een nieuwe Amazon original documentaireserie over de iconische voetballer Sergio Ramos, de aanvoerder van Real Madrid, en toch zeker een legende. De eerste trailer is inmiddels beschikbaar.

Voetbal is het hart van de serie

In deze gloednieuwe documentaire doet Ramos een boekje open over zijn professionele en persoonlijke leven en dat bevat uiteraard nooit eerder getoonde beelden. De serie zal exclusief op Amazon Prime Video te zien zijn en Amazon kreeg voor de serie buitengewoon zeldzame toegang tot het alledaagse leven van Sergio Ramos, wat er voor zorgde dat de serie een unieke kijk geeft op de voetballer.

De camera’s volgen hem, terwijl hij zijn teamleden door een moeilijke tijd gaan door de toenemende druk om te presteren op het veld. Voetbal is zonder meer het hart van de serie, maar kijkers zullen ook door interacties met familie en vrienden, een meer intieme kant van Ramos te zien krijgen die de wereld normaal niet ziet. Kijkers zullen zijn complete verhaal kunnen volgen; van zijn roots in Sevilla tot zijn leiderschap van het nationale team en Real Madrid.