De wereld is in groot gevaar. The Swarm heeft het robotleger van de Coalitie besmet en valt de menselijke steden aan. Het gevaar dreigt en Kait Diaz slaat haar eigen weg in om er achter te komen wat haar connectie met de vijand is. Deze band ligt dieper dan ze dacht en Kait blijkt zelf het grootste gevaar van allemaal te zijn. Seagate Game Drive voor Xbox Gears 5 Special Edition gaat verder waar het verhaal van Gears of War 4 ophield.

Daar gaan we weer

Gears 5 gaat over Kait Diaz, een buitenstaander en van de Locust afkomstig. Als Kait ga je op zoek naar je verleden en de geschiedenis van de Locust. JD Fenix en zijn vader Marcus Fenix uit de vorige Gears of War games zijn ook weer van de partij. De game bevat een uitgebreide singleplayer campagne en talloze multiplayer opties. Zelfs het gehele verhaal is met drie spelers tegelijk te verkennen.

image001
De exclusieve Seagate Gears 5 Game Drive