Big Data is hot. Maar in de data-oceaan is het soms moeilijk om de juiste koers te varen. Daarom komt tijdens de Big Data Expo alles en iedereen die er op professionele basis mee te maken heeft bij elkaar om geïnspireerd te raken. Om een alvast een inzicht te geven in de lezingen die worden gehouden, lichten we er in deze blog alvast één uit: Richard van Hooijdonk. Hij zal als trendwatcher en internationaal topspreker een vergezicht geven op de toekomst van (big) data: 2030.

Technologie is constant in ontwikkeling

2030, het klinkt misschien nog wat abstract, maar knipper twee keer met je ogen en je bent er al. Door nieuwe technologie staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Dat zorgt voor ongekende mogelijkheden, maar ook grote bedreigingen. Vooral nu de ontwikkelingen binnen (big) data zo ontzettend hard gaan, is het totaal geen overbodige luxe om vooruit te kijken. Want, hoe gaan we met deze veranderingen om? Hoe ziet het leiderschap eruit in de wereld van morgen en welke beslissingen neem jij om de verandering op tijd te laten plaatsvinden?

Nieuwe kansen doen zich bijna dagelijks voor en steeds meer publieke en private organisaties beginnen de waarde van trendwatching in te zien

– Richard van Hooijdonk