Als succesvolle Instagrammer, influencer of YouTube’er kun je ontzettend veel geld verdienen. Bedrijven betalen grof geld voor gesponsorde posts op Instagram en planningstool Hopper HQ onthulde hoeveel de grootste accounts hiermee verdienen in hun Instagram Rich List 2019.

Bijna een miljoen dollar per post

Voor een aantal bekende influencers is dit dan ook hun voornaamste inkomstenbron. Christiano Ronaldo bijvoorbeeld verdient al natuurlijk al bakken met geld, maar zou ook prima van alleen posts op Instagram kunnen leven, aangezien hij $ 975.000 krijgt per gesponsord bericht en daarmee de hoogst genoteerde man uit de lijst is (en nummer 3 overall).

We vinden ook een Nederlander in de lijst, onze eigen Nikkie de Jager. We maakten een samenvatting van de grootste en meest opvallende namen uit de lijst. En ja, deze bedragen zijn echt per post!

De grootverdiener: Kylie Jenner

Kylie is niet alleen de jongste miljardair ooit, maar krijgt ook meer dan een miljoen dollar ($ 1,2 miljoen) per post op Instagram en voert daarmee de lijst aan.

Dit bericht bekijken op Instagram

☁️✨????

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op