Een maand voor het zover is, nodigt Google media uit voor hun event op 15 oktober in New York. Tijdens deze presentatie zal Google waarschijnlijk officieel de Pixel 4, Pixel 4 XL en andere hardware aankondigen. Naar verwachting kondigt het bedrijf dan ook de komst van Pixelbook 2 aan en nieuwe Google Home speakers. Dit meldt website The Verge, die laten weten een uitnodiging te hebben ontvangen met de mededeling: “Come see a few new things Made by Google”.

Face ID van Google

In juni deelde Google zelf al een foto van de Pixel 4. Dat was redelijk onverwacht omdat het bedrijf normaal gesproken liefst wacht tot de release. Maar omdat er al foto’s waren gelekt, besloot Google dan maar zelf een kleine preview te geven van de telefoon. We weten in ieder geval zeker dat de Pixel 4 met een eigen versie van Face ID komt en de smartphone bediend kan worden met handgebaren.