Zweedse bezorgdienst Budbee breidt uit naar Nederland en gaat ook bij ons pakketjes bezorgen. Bescheiden is het bedrijf niet, want het wil marktleider worden. Op 2 september werd het eerste Nederlandse pakketje afgeleverd en op dit moment is het bedrijf druk bezig met het werven van klanten. Budbee is al marktleider in Denemarken, Finland en thuisland Zweden.

Bezorging alleen in de avond

De bezorgdienst komt alleen ’s avonds langs voor het afleveren van pakketjes. Klanten krijgen vóór 14.00u een berichtje met een tijdsframe van één uur waarbinnen ze de bezorging kunnen verwachten. Zeven minuten voordat de bezorger voor de deur staat, krijgt de consument opnieuw een berichtje. Met live-tracking volg je de bezorger, je kunt zelfs zien hoeveel ‘wachtenden’ er nog voor je zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Today is #WorldEnvironmentDay ????, and we want to share the actions we’ve made in order to become a more environmental friendly company. We have… •invested in electric vehicles •invested in electric cargo bikes •established comprehensive recycling at the office •invested in a energy self-sufficient terminal that will be up and running 2020 As we say in Sweden, nobody can do everything but everyone can do something!✨ We joined the Mask Challenge because we want to push ourselves to do more good, and we will continue to do so ???????? #BeatAirPollution @UNEnvironment #themaskchallenge With love, Budbee

Een bericht gedeeld door budbee (@budbee) op