Activision en Tencent maken vandaag bekend dat Call of Duty: Mobile nu overal waar Google Play en de App Store worden ondersteund verkrijgbaar is. Helaas met uitzondering van China, Vietnam en België.

Call of Duty: Mobile is ontwikkeld door TiMi Studios, de award winnende studio van Tencent Games, en uitgegeven door Activision. Het is een free-to-play, first-person action-ervaring voor mobile. Voor de eerste keer kunnen spelers op dit platform genieten van de vele maps, competitieve modi, iconische personages en kenmerkende wapens uit de hele franchise, inclusief die van Modern Warfare en Black Ops.

Call of Duty: Mobile biedt naast toegang tot head-to-head competitieve multiplayer modi ook een gloednieuwe Battle Royale-ervaring met bekende locaties en land-, zee- en luchtvoertuigen.

Launch trailer