Apex Legends Season 3 – Meltdown van Respawn voert spelers naar World’s Edge, een gloednieuwe arena op Planet Talos. Het nieuwe seizoen introduceert veel nieuwe features die voortborduren op de strategische en competitieve battle royale gameplay.

World’s Edge en Battle Pass

World’s edge is een verlaten industrieterrein die het gevecht met de wilde natuur lijkt te hebben verloren. Dit vervallen gebied schept een hoop nieuwe mogelijkheden om je tegenstanders te verrassen en overmeesteren. In het gebied komen gesmolten hitte en chemisch ijs met elkaar in botsing. Crypto betreed als nieuwe legende het gevecht. Crypto is een expert of het gebied van techniek en robotica en gebruikt ze om informatie te verkrijgen of om valstrikken uit te schakelen. Crypto is een legend om in de gaten te houden. Nog een nieuwe toevoeging is de Battle Pass: een manier om tijdens het spelen extra items, wapens en skins te verdienen. De Battle Pass geeft ook toegang tot dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, waarmee spelers nog sneller kunnen levelen. Als je nu lid wordt van Origin ontvang je de Battle Pass bij je abonnement. Het nieuwste wapen is de Charge Rifle en is her en der te vinden in World’s Edge.

ApexLegendsintext