Het is dierendag! Als je een huisdier hebt, dan is dit de perfecte gelegenheid om die even lekker te verwennen. Al 94 jaar vieren we deze dag en het blijft leuk om de acties en gebaren van baasjes en dierenliefhebbers te zien. Ook bedrijven spelen dit jaar weer leuk en slim in op dierendag.

Dierenarts van het jaar

Een dierenarts is onmisbaar voor je huisdier. En voor je beste vriend wil je natuurlijk niets minder dan het beste. Daarom reikt dierenartskiezen.nl een prijs uit voor dierenarts van het jaar 2019. De stemmen zijn geteld en dit jaar is Ommelander Dierenkliniek Veendam voor de tweede keer op rij de beste dierenarts van Nederland, waarmee de Groningse kliniek ruim 1100 andere praktijken achter zich liet. Dierenartsen.nl heeft ook regionale prijzen uitgereikt.

Dierenarts van het jaar