Ford Performance – M Sport

Ford Performance staat in voor de sportievere auto’s in het gamma van Ford, van de Fiesta ST tot de exclusieve GT supercar. En alles daartussen waaronder de Mustang en de Ranger Raptor om er maar een paar op te noemen. Een onwaarschijnlijk breed & gevarieerd gamma, en uniek ook. Een paar dagen geleden kregen we de kans om het hele gamma zelf even aan de tand te voelen, dus daar gingen maar al te graag op in.

Deze speciale gelegenheid werd georganiseerd in samenwerking met M Sport, verantwoordelijk voor de Ford WRC oa. Dus trokken we naar het Lake District in Engeland, een tweetal uurtjes boven Manchester waar het hoofdkantoor van M Sport gevestigd is, met bijhorende test tracks & trails. En we hadden gelukt met het weer, dat wisten ze ons op Dovenby Hall ook steeds weer te bevestigen. Het had de afgelopen paar dagen constant geregend, maar voor ons was het bewolkt & zonnig. En droog. Mooi zo.

Dovenby Hall
Dovenby Hall, Lake District in Engeland, het hoofdkantoor van Ford M Sport