GoPro komt met twee nieuwe camera’s en modules die vanaf deze maand beschikbaar zijn. Het gaat om de GoPro HERO8, modules om de HERO8 uit te rusten en de GoPro MAX: een camera met twee lenzen.

HERO8 Black en modules

De HERO8 voert een hele reeks aan verbeteringen door, waaronder HyperSmooth 2.0 videostabilisatie, TimeWarp 2.0 snelheidscontrole, vier digitale lenzen, verbeterde audio met windruisonderdrukking, aanpasbare voorinstellingen en een lichter, frameloos ontwerp met inklapbare bevestigingsplaten. Om de HERO8 nog verder uit te rusten komen er accesoiremodules beschikbaar. De mediamodule, displaymodule en lichtmodule rusten de HERO8 uit met professionele audio, verbeterde verlichting en een extra display aan de voorzijde. Deze modules geven de gebruiker de mogelijkheid om van hun HERO8 een echte supercamera te maken. De modules zijn, net als de camera: kenmerkend compact, gemakkelijk te hanteren en gaan dus niet ten koste van het handige ontwerp.

GoProShot1