MG keert dit najaar terug met een geheel nieuwe, 100% elektrische SUV. De verkoop van elektrische auto’s blijft jaarlijks stijgen en de MG ZS EV biedt nu een nieuwe optie. De SUV is per direct beschikbaar in Nederland.

Alleen online te krijgen

Klanten hoeven dus niet te wachten op de nieuwe wagen van MG, de nieuwe betaalbare elektrische auto is vanaf deze week in ons land te vinden. MG laat weten dat het hier om een slimme en duurzame oplossing voor elektrisch rijden gaat. De nieuwe MG is alleen online te verkrijgen en niet bij traditionele autodealers, om dit te kunnen bereiken is MG een samenwerking aangegaan met de Van Mossel Automotive Group. Daarnaast komen er twee fysieke brand stores: in Amsterdam en Breda. Hier zal de auto te zien zijn en kan er een proefrit gemaakt worden. Na aanschaf van de MG ZS EV kan de klant terecht bij 60 Van Mossel locaties voor service en onderhoud.

In vooruitstrevende landen als Nederland zien we groeiende belangstelling om helemaal elektrisch te gaan rijden, zowel om de uitstoot te verminderen als ook de interesse in het legendarisch technisch erfgoed van MG. Dit was onze belangrijkste focus gedurende de 15 jaar dat het MG-merk weg was van het Europese vasteland – om een nieuwe generatie oplossingen te ontwikkelen voor een nieuwe generatie chauffeurs die voor de toekomst andere mobiliteitsoplossingen wensen. Hierop aansluitend komt onze online inkoopbenadering tegemoet aan een verschuiving in consumentengedrag, waarbij consumenten zich laten inspireren om vervolgens online te bestellen. We zijn verheugd om hiervoor samen te werken met Van Mossel Automotive Groep, en onze klanten een frisse nieuwe merkwinkelervaring te bieden.

– Frank Meijer, Director Sales & Marketing SAIC Motor Europe