Red Dead Redemption 2 komt na lang wachten op de pc uit. Ruim een jaar nadat het spel verscheen op Xbox One en PlayStation 4 wordt hij speelbaar op pc. De pc-variant verschijnt op 5 november. Hij komt bovendien met enkele extra’s.

Die extra’s komen niet alleen in de vorm van zowel een visuele als een technische upgrade. Op de pc kun je ook rekenen op nieuwe camps, wapens en bounty hunt-missies. Ga je online, dan zijn de nieuwe specialist roles die de consoleversies net hebben gekregen, gewoon aanwezig. We weten nog niet alles, zo zijn de verdere details van de extra’s onbekend en is het ook nog gissen naar de minimale systeemeisen. Daarover brengt Rockstar 9 oktober meer naar buiten.

Red Dead Redemption 2 wordt vooral geprezen om zijn visuele pracht. Daarnaast heeft het spel een goede sfeer, waardoor je je helemaal kunt onderdompelen in de wereld van cowboys en trappelende paardenhoeven. Je moet echter wel zien te overleven, en daar komt een heleboel bij kijken, zoals strijden met rivaliserende cowboys, bendes en simpelweg allerlei karweitjes doen.