OnePlus introduceerde gisteren tijdens een event een Londen en Den Haag de OnePlus 7T Pro en de OnePlus 7T Pro McLaren-editie. Deze twee smartphones zijn de kers op de taart van de reeks flagship-modellen uit de OnePlus 7T-serie.

Uiteraard verscheen Pete Lau, CEO en mede-oprichter van OnePlus, op het podium. En volgens hem laten deze nieuwe flagship-modellen zien hoe OnePlus steeds opnieuw streeft naar een geweldige gebruikerservaring. “De OnePlus 7T Pro combineert de nieuwste innovaties met onze kenmerkende eigenschappen, zoals het 90Hz Fluid-display en een drievoudige camera. Beide features zorgen voor een nog snellere en soepelere gebruikerservaring.

Om de grenzen van premium smartphones te verleggen, hebben ze ervoor gekozen om opnieuw een samenwerking aan te gaan met McLaren.

OnePlus 7T Pro

OnePlus voegt de OnePlus 7T Pro toe aan zijn premium collectie smartphones. Het nieuwe toestel draait op het besturingssysteem OxygenOS 10.0 en biedt een snellere en soepelere ervaring dan ooit te voren.

OnePlus_7T_Pro_Lifestyle_5
De OnePlus 7T Pro