Ein-de-lijk was het vrijdag zover: na 6 jaar zonder Walter White en Jessie Pinkman keerde Breaking Bad terug. De film El Camino: A Breaking Bad Movie is nu te zien op Netflix. Was je fan van de serie? Dan is het sowieso aan te raden om de film te bekijken, alleen al om antwoord te krijgen op de losse eindjes uit de serie. De film bekijken zonder dat je de serie kent is eigenlijk niet logisch, waarschijnlijk is de verhaallijn niet te volgen.

Het succes van Breaking Bad

De serie liep van 2008 tot 2013 en was direct een groot succes. In totaal werden er 5 seizoenen gemaakt. Op IMdB krijgt het een score van 9,5, het won 2 Golden Globes en nog veel meer Emmy’s. In de allerlaatste aflevering zien we hoe Walter White aan zijn einde komt en Jessie Pinkman weet te ontsnappen. En daardoor bleven de kijkers met veel vragen achter: wat is er met Jessie gebeurd? Is Walter White echt dood? Wat ontdekt de politie en DEA hierna? Op die vragen krijg je antwoord in de film.

Wij hebben de film al gezien en vertellen waarom je het als Breaking Bad-fan snel moet kijken!

Dit bericht bekijken op Instagram

Time has not been kind to Jesse Pinkman.

Een bericht gedeeld door Breaking Bad (@breakingbad) op