Zondagavond keken 1,3 miljoen mensen naar de eerste aflevering van het tiende seizoen van Zondag met Lubach. Het is de eerste keer dat zoveel mensen naar het satirische programma van de Groningse presentator keken.

Met het kijkcijferrecord van 1,3 miljoen kijkers behaalt Arjen Lubach deze zondag een vierde plek in de top 25 van Stichting KijkOnderzoek. Alleen de programma’s Expeditie Robinson (1,6 miljoen), het NOS Acht Uur journaal (2,7 miljoen) en de EK-kwalificatie werden beter bekeken. Maar liefst 2,9 miljoen mensen zagen hoe Nederland met 2-1 wist te winnen van Wit-Rusland.

SBS6

Voor SBS6 was het een spannende avond: waar ze eerst nog konden bouwen op Linda de Mol met kijkcijferkanon Miljoenenjacht, moesten ze het nu zonder Linda doen. Als vervanger ging de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Undercover in Nederland met Alberto Stegeman in première. Stegeman behaalde niet de cijfers die Miljoenenjacht haalt, maar met ruim 800.000 kijkers scoorde het programma wel de meeste kijkers van de zender. Desondanks bleef de zender achter in kijkcijfers op concurrenten RTL en NPO.