De Nederlandse Ard Gelinck is grafisch ontwerper en bijzonder goed in Photoshop. Begin dit jaar kreeg hij al grote bekendheid dankzij zijn bewerkingen van foto’s met sterren. Op de foto’s staan bekende mensen met een jongere versie van zichzelf.

Tina Turner deelt foto van Ard

Inmiddels heeft Ard op zijn Instagram-account 176k volgers en waarschijnlijk gaat zijn ‘fanbase’ nog wel verder groeien. Nu besteedt namelijk ook de Britse pers aandacht aan zijn werk. Sommige sterren delen de door Ard gemaakte foto’s zelf ook, waaronder Tina Turner.

Geen idee waar we het over hebben? Bekijk onderstaande foto’s maar eens.

Dit bericht bekijken op Instagram

We can be heroes. Just for one day. ???? . Vandaag is de premi̬re van de David Bowie Рmusical Lazarus. Een mooie gelegenheid dit beeld te posten. Cast & crew succes! ???????? . Today the David Bowie Рmusical Lazarus premiered in The Netherlands. Good reason to post this image again. Good luck to all the cast & crew. . #lazarus #musical #bowie #davidbowie #delamar #theater #amsterdam #heroes #icon #iconic #art #instaart #photoshop #photoedit

Een bericht gedeeld door Ard Gelinck (@ardgelinck) op