Apple heeft een nieuw project voor de streaming-service Apple TV+ aangekondigd: een derde serie in de Band of Brothers franchise van Steven Spielberg en Tom Hanks. De miniserie zal waarschijnlijk langer zijn dan acht uur en ongeveer $200 miljoen kosten.

Masters of the Air

De nieuwe serie is gebaseerd op: Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany, een boek van Donald L. Miller. Het verhaal draait om leden van de luchtmacht tijdens de Tweede Wereldoorlog. De eerste twee delen, Band of Brothers en The Pacific, gingen over het leger en mariniers. De eerste twee series werden toen geproduceerd door HBO en zijn hooggeprezen, samen hebben ze 14 Emmy’s gewonnen. De series werden gezien als topkwaliteit en waren grotendeels het begin van een geweldig tijdperk voor HBO. Masters of the Air zou ook weer door HBO geproduceerd worden, maar ze hebben de serie laten gaan. Apple zou in een betere positie zijn om de nodige financiële verplichtingen aan te gaan.