Er is een nieuwe update voor Fortnite beschikbaar gekomen en de game is terug. Spelers kunnen massaal terugkeren naar een nieuw slagveld op een compleet nieuw eiland.

Hoofdstuk 2

De servers van Fortnite waren al sinds zondagavond Nederlandse tijd niet meer te bereiken en er was alleen een zwart gat te zien. Nadat een meteoriet, die al een tijdje boven het slagveld hing naar beneden kwam, werd alles en iedereen in het zwarte gat gezogen. Het zogenaamde einde van Fortnite. Natuurlijk was dit niet echt het einde, Fortnite is namelijk één van de meest populaire games van dit moment. Als marketingactie heeft het wel gewerkt want het lijkt alsof de hele wereld zat te wachten op de terugkeer van de battle royale-game. In een nieuwe trailer was alvast een voorproefje van het nieuwe hoofdstuk in de Fortnite verhaallijn te zien. In de trailer is ook het nieuwe eiland te aanschouwen. Volgens de berichten zou dit de grootste update van Fortnite tot nu toe worden, de game brengt namelijk al sinds het begin updates uit in de vorm van seizoenen. Nu begint Fortnite echter aan een compleet nieuw hoofdstuk en beginnen ze weer met seizoen 1.