Google heeft tijdens het Made by Google-evenement in New York 2 nieuwe Pixel 4-toestellen officieel aangekondigd. De Pixel 4 met een 5,7″ scherm, de Pixel 4 XL is met 6,3″ een maatje groter. De smartphones van Google zijn uiteraard voorzien van wat nieuws. Zo beschikken de toestellen over nieuwe een camera, een nieuwe manier om je smartphone te bedienen zonder deze aan te raken, een nieuwe Google Assistant, een mooier scherm, nieuw design, en ze draaien op Android 10.

Foto’s maken met de Pixel 4

Uiteraard is de camera van de Pixel 4 voorzien van een flinke update. Er zijn nu 2 camera’s aan de achterkant van de smartphone, inclusief een nieuwe telelens. Als je die gebruikt met de nieuwe Super Res Zoom software, krijg je uitzonderlijke beeldkwaliteit zelfs van een flinke afstand. Verder maak je met Night Sight al de mooiste foto’s als het volledig donker is, dat is nu ook te gebruiken om shots te maken van de hemel, de sterren en zelfs de Melkweg (op een heldere nacht).

Met de Pixel 3 en 3a zal dit ook mogelijk worden met de laatste camera app update.

google-night-sight
Night Sight