Het is goedkoper dan Netflix en het biedt weer net even een ander aanbod aan films en series: Amazon Prime Video. Net als Netflix maakt ook Amazon eigen series, onder de noemer Amazon Prime Originals. Benieuwd wat je echt niet mag missen? We geven je vijf tips.

Good Omens

Er zijn maar zes afleveringen en het is de vraag of er een tweede seizoen komt, maar je moet ze hebben gezien: Good Omens. In deze serie gaat het om een demoon (David Tennant) die zesduizend jaar een rocksterrenleven heeft op aarde en een engel (Michael Sheen) die samen met die demoon moet zien te voorkomen dat de Anti-Christ (een kind) aan de macht komt. Deze serie is gebaseerd op een boek geschreven door Terry Pratchett en Neil Gaiman. Het is heerlijk Brits en bevat dan ook humor van allerlei soorten en maten. Plus, Benedict Cumberbatch doet de stem van Satan.