Het jaar is nog lang niet voorbij, maar toch kijken we vast naar volgend jaar. Immers zal het einde van 2019 niet de boeken ingaan als een topmoment voor games. Veel grote titels worden nog net naar het volgende jaar getild en dat betekent dat het rustig is. Death Stranding komt en zoals elk jaar natuurlijk Call of Duty en Pokémon, maar volgend jaar wordt net even interessanter. Véél interessanter zelfs, aangezien er compleet nieuwe consoles aankomen.

The Last of Us Part II

Het wordt nog steeds gezien als een van de beste games van de laatste tien jaar: The Last of Us. Het emotionele survivalverhaal in een wereld die gonst van de geïnfecteerden wist indruk te maken. Zoveel, dat elk kleine beetje informatie dat vrijkomt van de opvolger grondig wordt geanalyseerd. De inmiddels volwassen geworden Ellie is ditmaal de hoofdrolspeelster in een spel dat wederom emotioneel én vol actie zal zijn. 21 februari 2020 verschijnt The Last of Us Part II op PlayStation 4.