Word je bestelde pakket geleverd door PostNL? Dan moet je er rekening mee houden dat de bezorger nog maar 1 keer een poging doet het bij je thuis af te leveren. Ben je niet thuis? Dan gaat het pakket direct naar het dichtstbijzijnde PostNL-afhaalpunt.

Klachten over bezorging

95% van de pakketten wordt bij de eerste poging afgeleverd. Volgens het bedrijf is uit onderzoek onder klanten gebleken dat dit een wens is, zodat ze hun bestelling sneller in bezit hebben. Over de pakketbezorging van PostNL wordt nogal veel geklaagd. Pakketten verdwijnen, worden op een onvindbare plaats afgeleverd of ontvangers krijgen een ‘niet thuis briefje’ met onbeschofte boodschap. Er is zelfs een speciale Facebook-pagina voor opgericht. PostNL Klachten is een openbare pagina waarop mensen kunnen klagen en dat gebeurt dan ook massaal.