Zit je regelmatig op de fiets? Dan weet je dat ook jouw favoriete stalen ros regelmatig onderhoud nodig heeft. Controleer je bijvoorbeeld al regelmatig de spanning van de banden? Een zachte band fietst heel vervelend, maar een handpomp is vaak onhandig of te groot om mee te nemen. Safety first, en wil je nog beter zichtbaar zijn? Dan is een fietshelm een veilige oplossing. Wij namen een aantal handige fietsgadgets onder de loep!

Superpomp voor de juiste bandenspanning

Met een elektrische fietspomp is het heel gemakkelijk om je banden op de juiste spanning te krijgen. Geen gedoe meer met een zware en onhandige pomp. Je stelt de druk in op een LCD-display en de pomp stopt automatisch wanneer de druk is behaald. Via USB laad je de pomp, die ongeveer zo groot is als een bidon, weer op. Een ander voordeel van de Superpomp? Je kunt het ook gebruiken voor banden van auto’s, rolstoelen en om bijvoorbeeld een bal op te pomp.