Na alle teaser trailers hebben we nu eindelijk de eerste beelden van Star Wars: The Rise of Skywalker. De release van Star Wars: Episode IX staat gepland voor 18 december 2019, de film is dan ook gelijk te zien in de Nederlandse bioscopen.

Synopsis

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Het is een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen.

Episode IX speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Episode VIII: The Last Jedi af te spelen. Rey is in de vorige film door niemand minder dat Luke Skywalker klaargestoomd voor het jedi-schap, dus ze zal de Force in dit laatste deel in de trilogie ongetwijfeld in actie laten komen. We leren ook nog meer over wie Rey nu eigenlijk is en waar ze vandaan komt.

Trailer Star Wars: The Rise of Skywalker