Hyundai werkt aan een zelflerende Smart Cruise Control (SCC-ML). Dit slimme systeem gebruikt informatie over het rijgedrag van de bestuurder en biedt op deze manier een gepersonaliseerde vorm van autonoom rijden. Met deze technologie heeft Hyundai een primeur in de auto-industrie die op zich niet zo verbazend is. Iedereen heeft nu eenmaal een eigen rijstijl. Door data over dat gedrag te analyseren zal het gebruik van een Smart Cruise Control veel beter aansluiten bij die rijstijl waardoor in een autonome sessie je een vergelijkbare rij-ervaring wordt geboden.

De nieuw technologie van Hyundai voegt kunstmatige intelligentie (AI) toe aan het geavanceerde rij-assistentiesysteem (ADAS). Hyundai gaat het systeem gebruiken in toekomstige nieuwe modellen.

Hyundai_machine_learning
Hyundai Smart Cruise Control (SCC-ML)