Daar is ‘ie dan, de opvolger van Bucketlist Reizen! In dit splinternieuwe reisboek neem ik je mee op reis naar de mooiste steden ter wereld. In Bucketlist Stedentrips heb ik 25 steden verzameld die een plaatsje op jouw bucketlist verdienen. Steden waar je ooit een keer móét zijn geweest. Soms zijn dat steden die binnen handbereik liggen, zoals Florence, Barcelona en Antwerpen, maar ook steden waar je een flink eind voor moet reizen, zoals Sydney, Buenos Aires en Kaapstad. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder en horen absoluut thuis op jouw bucketlist. Laat je door dit boek meenemen naar de mooiste steden ter wereld!

Bucketlist Stedentrips

Mijn tweede reisboek is een ode aan de stedentrip, de leukste reis van allemaal. Stedentrips zijn uniek, een soort mini-vakantie. De 25 steden in Bucketlist Stedentrips geven je een gevoel dat je nergens anders ter wereld kunt krijgen. En daarom heb ik ze met liefde voor jou gebundeld in dit boek.

Alle steden zijn voorzien van inspirerende verhalen, foto’s en vooral veel praktische tips. Wat zijn de leukste wijken? Waar vind je het mooiste uitzicht? Waar kun je het beste uitgaan? En welke dingen moet je absoluut gezien hebben? Iedere stad heeft zijn eigen super handige mini-stadsgids die je gaat helpen de stad echt goed te ontdekken.

Bucketlist Stedentrips kun je nu pre-orderen! Ga naar bucketliststedentrips.nl en bestel alvast jouw exemplaar. De officiële lancering is op 15 oktober 2019. Op die dag worden ook alle pre-orders verstuurd.