Uber introduceert vandaag een nieuwe dienst in Nederland: Jump. De elektrische deelfietsen van Jump zijn beschikbaar in de Rotterdamse binnenstad en directe omgeving en maken het voor Rotterdammers gemakkelijker en efficiënter om zich door de stad te verplaatsen.

Naast het bestellen van een taxirit (Uber) of een maaltijd (UberEats) hebben Rotterdammers nu als eerste in Nederland de mogelijkheid om een elektrische fiets te bestellen via de Uber app.

Efficiënt & milieuvriendelijk vervoer

De komst van Jump naar Rotterdam is onderdeel van Uber’s missie om verschillende transportopties aan te bieden aan gebruikers van de app. Hiermee biedt Uber duurzame en betaalbare vervoersopties voor zowel korte als langere afstanden binnen de stad.

Onze missie met Jump is om vervoer in de binnenstad van Rotterdam nog makkelijker te maken en daarmee autobezit en verkeersopstoppingen te verminderen,” zo geeft Nikolaas Van de Loock, General Manager JUMP Benelux, aan. “Hiermee willen wij de leefbaarheid in de stad vergroten en bijdragen aan efficiënt en milieuvriendelijk vervoer.

uber-jump-in-rotterdam
De Uber fiets in Rotterdam